Solidaritate

DĂRUIM și ÎNVĂȚĂM” strângem pachețele de jucării, îmbrăcăminte, dulciuri … pentru a le dărui copiilor defavorizați!

Vă invităm să participați la proiectul nostru ”DĂRUIM și ÎNVĂȚĂM” !

* Alegeți din lucrurile depășite de vârsta copiilor dumneavoastră câteva în bună stare și CEREȚI ACORDUL LOR pentru a le dărui altor copii;

**ÎMPREUNĂ împachetați cadoul așa cum ați proceda pentru cel mai bun prieten;

***IMPREUNĂ găsiți o modalitate originală de a sugera emoția/sentimentele pe care le dăruiți odată cu cadoul și IMPORTANT, la vedere pe pachet, vârsta și genul copilului căruia i se potrivește cadoul vostru!

****EXPEDIAȚI cadoul pe adresa EUROSTEPS, IAȘI, str. George Coșbuc NR.25, ROMÂNIA pâlă la data de 15 decembrie și noi vom fi Moș Crăciun în numele vostru!

PROGRAME CURENTE

”3% pentru o cauză pe an” este un program cu tradiție gestionat de noi pentru firme partenere. Descărcați Fișa 230

  • Obiectivul educațional al programului constă în cultivarea solidarității în interiorul organizației prin sprijinirea financiară a unui coleg aflat în situație critică (pauperitate, boala, persoane cu probleme dificile în întreținere, pierderi etc.).
  • Pe bază de protocol cu reprezentantul organizației, Eurosteps colectează Formularul 230 și transferă suma aferentă beneficiarului desemnat de colegii care au contribuit!
  • Programul rulează anual în perioada ianuarie – martie, pentru anul anterior!

Pentru organizații mari deschidem conturi separate!

”Elena 2004” – după numele primului beneficiar – sprijin financiar periodic pentru persoane și/sau familii aflate în dificultate datorită în principal lipsei de educație al adulților. La recomandarea sponsorilor!

”Gica 2008” – sprijin ocazional pentru studenți merituoși în situații financiare critice. La recomandarea unui sponsor!