Despre noi

Eurosteps funcționează din 2004 ca organizație nonprofit de educație și cercetare educațională.

Înființată de un grup de profesori și mentori ca organizație de sprijin într-o instituție publică de învățământ, EUROSTEPS se deschide în 2019 către comunitatea largă, prin modernitatea europeană a programelor educative pe care le propune, focalizarea cercetării pe dimensiunea prospectivă a educației și prin diversitatea de vârstă și experiență a colaboratorilor.

Reluarea activității organizației este posibilă datorită speranței pe care ne-o dă încrederea celor 27 de persoane care ne-au dedicat Formularul 230 pe anul 2018. Mulțumim frumos!

Sub semnul SOLIDARITĂȚII umaniste oferim – din priceperea și puterile noastre: asistență, consiliere și consultanță de dezvoltare personală pentru copii, părinți și … seniori; concepem, organizăm și realizăm  programe de educație nonformală; desfășurăm activități de cercetare educațională.

Pentru procurarea  mijloacelor de realizare și pentru stimularea beneficiarilor programelor strângem fonduri în mod legal și le utilizăm transparent!

Pentru detalii personalizate ne puteți scrie cu toată încrederea pe solidar@eurosteps.ro

Urmăriți postările noastre și pe Facebook!

Suntem deschiși la sugestii, colaborări sau parteneriate cu persoane, instituții și organizații care împărtășesc principiile solidarității umaniste!