DĂRUIM și ÎNVĂȚĂM

Tot ce ne înconjoară ne îndreaptă atenția deja către sărbătorile de iarnă și preocupările specifice, cadourile pentru cei dragi! Părinți, bunici și rude, prieteni, colegi, firme, asociații umanitare, școli … ne gândim la surpriza pe care o vom face mai ales copiilor, pentru a le arăta dragostea noastră și a ne bucura de bucuria lor!

Știm cu toții însă că sunt mulți copii care nu-și permit speranțe prea mari nici măcar de sărbători. Privesc din locuința lor de o încăpere mică, unde stau mai multe persoane decât colțurile camerei, unde arde un singur bec, uneori nici atât, … privesc la toate luminile colorate de afară, aud conversațiile însuflețite despre cumpărături, mese îmbelșugate, haine noi … și nu înțeleg de ce unii …

Vom face o surpriză acestor copii! O surpriză plăcută și cu ajutorul vostru chiar multora!

Nu vă propunem un lucru simplu, să ”DAI” unor copii niște lucruri bune, utile înghesuite cât mai multe într-o sacoșă/cutie pe care noi să le distribuim într-o grădiniță/școală incluzivă de cartier sau într-un sat. Vă propunem să DĂRUIȚI un cadou unuia din acei copii ca pentru cel mai apropiat prieten, cea mai importantă cunoștință, un cadou frumos, îngrijit care să transmită nu doar mărinimia ci și respectul și mai ales bucuria de a dărui!

Cereți ajutorul copiilor voștri! Vor învăța să înțeleagă diferențele, să empatizeze cu cei mai slabi, să ajute, să facă un efort pentru altul, să coopereze! Va fi o experiență minunată pentru voi!

O să vă facă mare plăcere când veți recunoaște în pozele pe care le vom publica cadoul vostru în mâinile unui copil cu zimbet larg!

* Alegeți din lucrurile depășite de vârsta copiilor voștri câteva în bună stare și CEREȚI ACORDUL LOR pentru a le dărui altor copii;

**ÎMPREUNĂ împachetați cadoul așa cum ați proceda pentru cel mai bun prieten;

***IMPREUNĂ găsiți o modalitate originală de a sugera emoția/sentimentele pe care le dăruiți odată cu cadoul și IMPORTANT, la vedere pe pachet, vârsta și genul copilului căruia i se potrivește cadoul vostru!

****EXPEDIAȚI cadoul pe adresa EUROSTEPS, IAȘI, str. George Coșbuc NR.25, ROMÂNIA până la data de 15 decembrie și noi vom fi Moș Crăciun în numele vostru!

Vă ținem la curent cu reacția copiilor care vor avea această surpriză minunată datorită vouă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *